Voordelige inkt cartridges

Cartridges bestellen via de klantenservice van 123Inkt.nl

Thuis kunnen printen is ideaal. We weten haast niet meer beter. Hoe lang is het al niet geleden dat we met een usb-stick of A4-’tje naar de supermarkt gingen om daar te printen of te kopiëren? Inderdaad, dat kunnen we ons al bijna niet meer herinneren. Het jammere is dat thuis printen behoorlijk duur kan worden! Daarmee bedoelen we dan de hoge prijs voor cartridges. Gelukkig kwamen wij na lang zoeken uit bij de klantenservice van 123Inkt.nl.

Waarom kiezen voor 123Inkt.nl?

123Inkt.nl levert (huismerk) cartridges voor zeer betaalbare prijzen. Wat wij zo fijn vinden aan deze website, is dat ze voor vrijwel alle printermerken en types cartridges verkopen. Als je direct cartridges bestelt via deze website, dan ben je stukken voordeliger uit dan wanneer je andere winkels of webshops bezoekt voor zo’n zelfde aankoop. Deze lage prijzen doen bovendien niets af aan de kwaliteit. Volgens testen van onder andere de Consumentenbond zijn de resultaten van deze goedkope cartridges vergelijkbaar met die van de A-merken. Maar dan nog kan er natuurlijk wel eens wat misgaan in kleur of kwaliteit. En dan blijkt deze website niet zo eenvoudig het telefoonnummer voor de juiste klantenservice van 123Inkt.nl voor handen te hebben! Gelukkig vonden wij een verzamelwebsite in klantenservice support.

Bestel niet direct, maar benader de klantenservice

Toen we het telefoonnummer van de juiste klantenservice van 123Inkt.nl gevonden hadden, ging er een wereld voor ons open. We hadden namelijk niet alleen direct de juiste klantenservice te pakken, maar konden via deze lijn ook heel eenvoudig onze bestelling plaatsen. En bestel je zeer grote hoeveelheden, dan kun je meteen vragen of er een soort bulkaanbieding mogelijk. Nu snappen wij ook wel waarom de klantenservice van 123Inkt.nl via hun eigen website niet zo eenvoudig vindbaar is.. Maar om een lang verhaal kort te maken, als je op zoek bent naar de klantenservice van 123Inkt.nl of een ander bedrijf, dan raden wij jou aan niet eerst de hele website van het bedrijf zelf af te speuren, maar ga direct naar de verzamelwebsite in klantenservice support!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *